Volledig scherm
© Bram Debaenst

Gegrilde maiskolven en ovengedroogde tomatensaus: de nazomer op je bord met deze zongerijpte gerechten

De zomer mag dan op z’n einde lopen, in de keuken genieten we nog volop van heerlijke zongerijpte groenten. Van venkelsoep tot zoete suikermaïs, het is smullen geblazen! 

  1. Maakt de bolognese van De Monk z’n reputatie waar? Reviewer Lara: “Het was zo lauw dat de kaas weigerde te smelten”
    PREMIUM

    Maakt de bolognese van De Monk z’n reputatie waar? Reviewer Lara: “Het was zo lauw dat de kaas weigerde te smelten”

    Sinds september vorig jaar bezoekt Lara allerlei brasseries om er te proeven van kaasdraden, rode saus en slierten. Achteraf geeft ze haar ongezouten mening op haar blog Spaghetti Blogonaise. Speciaal voor NINA trekt ze nu langs de Vlaamse eethuizen die volgens de NINA-lezers de beste bolo serveren. Deze week op het menu? De Monk, waar je naar ’t schijnt de lekkerste spaghetti van Brussel eet. Of het café die reputatie ook kan waarmaken? Alle andere reviews lees je hier.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement