Volledig scherm
© Shutterstock

Geen zin in een huis dat naar frietvet ruikt? Dit kan je allemaal doen met een airfryer

De airfryer is in steeds meer keukens te vinden. De naam doet vermoeden dat je er enkel mee kan frituren, maar niets is minder waar. Je kan er heel wat verschillende bereidingen mee maken. We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn. 

 1. Lowie Frieton of Hakuna Patata: deze Belgische frituren hebben wel héél grappige namen

  Lowie Frieton of Hakuna Patata: deze Belgische frituren hebben wel héél grappige namen

  Een kleintje met stoofvleessaus en mayonaise, alstublieft! Vers gebakken friet is onze nationale trots. In elk dorp kom je wel een frietkot tegen. Zoals frituur ’t Dorp of Onder den Toren. Al pakken sommige uitbaters het origineler aan. Omdat de ‘Week van de Friet’ in volle gang is, gingen we op zoek naar opvallende frituurnamen. Als ode aan de vettige delicatesse en de heiligdommen die haar serveren.
 2. Topchef Marcelo Ballardin deelt zijn favoriete familierecept: “Stoofvlees? Door in ma’s kookpotten mee te kijken, heb ik het geleerd”
  PREMIUM

  Topchef Marcelo Ballardin deelt zijn favoriete familiere­cept: “Stoofvlees? Door in ma’s kookpotten mee te kijken, heb ik het geleerd”

  Waarom iemand voor een leven als chef-kok kiest? Wie doorvraagt, komt bijna altijd uit bij een kooklustige moeder, groot- of schoonmoeder. In deze reeks brengen wij de chef en zijn inspiratiebron samen. Deze week: chefkok Marcelo Ballardin, die nu al uitkijkt naar het stoofvlees dat zijn schoonmoeder binnenkort met Kerstmis klaarmaakt.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo