Aangeboden door Lidl
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

Ga voor een heerlijke pastaschotel bomvol groente en krokante ham

LidlZijn jouw kleintjes ook verzot op pasta? Door de fusilli (of: krulletjespasta) te serveren met een bloemkool-wortelsaus en broccolikers, zorg je ervoor dat ze toch genoeg vitaminen binnenkrijgen. De krokante hamblokjes zorgen voor een lekker zoute toets en kunnen met voldoende verbeelding doorgaan voor schepen in een zee van groentjes. Wedden dat iedereen binnen no time zijn bordje leeg eet?

 1. Asperges uit vollegrond: chef Seppe Nobels bezingt de Vlaamse groente en onthult hoe hij hem bereidt. “Zo’n sterproduct moet je in ere houden”
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  Asperges uit vollegrond: chef Seppe Nobels bezingt de Vlaamse groente en onthult hoe hij hem bereidt. “Zo’n sterpro­duct moet je in ere houden”

  Als dé groentechef van België werkt hij graag met alles wat de natuur ons te bieden heeft, maar toch heeft Seppe Nobels een favoriet: de witte vollegrond-asperge. Die is nu op z’n allerbest, dus laten we de chef toelichten waarom de groente zo'n klassieker is en hoe hij hem het liefst klaarmaakt. “Asperge is een sterproduct. Ik geloof niet in bereidingen met veel vis en vlees en dan twee aspergepuntjes die er voor de vorm bij worden gelegd.”
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?