Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

"Europeanen moeten dringend meer insecten eten"

Bitterballen van meelwormen, knapperige buffalolarven en gedroogde brandkrekels. Ga je niet meteen van watertanden? Wij ook niet, al zou daar volgens recent onderzoek wel dringend verandering in moeten komen. Voor onze gezondheid én het milieu.

10 reacties

 • Jan Vanstraat

  4 jaar geleden
  Euh echt , maak gewoon minder kinderen ja ......
 • Johan Vercarre

  4 jaar geleden
  Bende onnozelaars, doe eens normaal hé.
 • heidi coussens

  4 jaar geleden
  In plaats van iedereen insecten en dergelijke te laten eten, zouden ze de mensen beter meer sensibiliseren om niet onbeperkt kinderen op de wereld te zetten. Er is plaats te kort op deze bol omdat we met te veel zijn.
 • rolle dm

  4 jaar geleden
  en dan klachten krijgen van gia om dat wij de vogelkes hun eten op eten
 • Caroline Bex

  4 jaar geleden
  Ooit een gefrituurde sprinkhaan gegeten op reis in Azië, lekker knapperig...
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Gen Z en millennials eten steeds minder spruitjes: wordt ’s werelds meest gehate groente binnenkort uit de keuken verbannen?

  Gen Z en millenni­als eten steeds minder spruitjes: wordt ’s werelds meest gehate groente binnenkort uit de keuken verbannen?

  De meeste kinderen zijn niet bepaald dol op spruitjes vanwege hun uitgesproken, bittere smaak, die we, eenmaal volwassen, juist leren appreciëren. De groene koolsoort is immers vernoemd naar de hoofdstad van ons land. Toch lijkt het erop dat de nieuwe lading volwassenen en volwassenen in spe de groente liever links laat liggen. Dat blijkt uit cijfers van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing.