Pexels
Volledig scherm
© Pexels

Er zijn heel wat paaseieren met gezouten karamel: hoe deze smaak zo populair werd

Pasen en chocolade-eieren, ze zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. De klassiekers zijn witte, pure en melkchocolade. Maar dit jaar liggen de winkels ook vol met paaseitjes met gezouten karamel. Deze smaak is altijd een schot in de roos. Waarom vinden we het zo lekker? 

4 reacties

  • Rik Moens

    1 jaar geleden
    Jammer voor wie er geen pap van lust, jullie weten niet wat jullie missen, zo zalig lekker!
  • Guido De hornois

    1 jaar geleden
    Smaken verschillen mij verkoop je dit niet zout hoort niet in snoep of dessert al zeker niet in chocolade zo doe je de smaak van de chocolade te niet.
  • Sandra Verburgh

    1 jaar geleden
    Alsof iedereen dit lekker vind. Ik moet het alvast niet.
  • Dany Herman

    1 jaar geleden
    Mensen met hoge bloeddruk eten beter minder zout, Chocolade met zout zou duidelijker moeten zijn op verpakking
  1. In de ranglijst van beste voedingsstijlen voor 2022 scoort dit alwéér het hoogst

    In de ranglijst van beste voedings­stij­len voor 2022 scoort dit alwéér het hoogst

    Zoals elk jaar brengt het U.S. News & World Report met de hulp van voedingsexperts een ranking van de beste voedingsstijl van het moment uit. Denk daarbij niet meteen aan gewichtsverlies – al geeft het panel elk dieet daarvoor ook een score op vijf. Ook eetpatronen die meer gebonden zijn aan een levensstijl, zoals vegetarisch of Aziatisch, verschijnen in de lijst. De winnaar? Die zagen we van mijlenver aankomen.