Empty The Fridge
Volledig scherm
© Empty The Fridge

‘Empty the Fridge’ van Antwerpse foodblogster wint award voor meest duurzame kookboek van het jaar

Zo weinig mogelijk voedsel verspillen, dat is de hoofddoelstelling van gepassioneerde foodie Jennifer Schleber. Op haar foodblog, genaamd Empty The Fridge, haalt ze met creatieve tips over het bewaren, klaarmaken en daarna hergebruiken van voedingsmiddelen het onderste uit de kan om onze voedselafvalberg te doen slinken. Met succes! Haar tips werden gebundeld in een gelijknamig boek dat werd bekroond tot meest duurzame kookboek van het jaar.

0 reacties

  1. "Een koffiebar uitbaten klinkt evident, hip en trendy, maar er komt veel meer bij kijken dan mensen denken"
    #girlboss reeks

    "Een koffiebar uitbaten klinkt evident, hip en trendy, maar er komt veel meer bij kijken dan mensen denken"

    Hoewel zelfstandige worden vaak een mannenzaak is (de verhouding is nog steeds zo'n 60-40), zijn er toch steeds meer vrouwen die een eigen bedrijf opstarten. Elke week spreken wij met een vrouw die de sprong aandurfde. Vandaag is Charlotte Mondelaers (29) van Antwerpse koffiebar Charlie's aan het woord, die ondanks de concurrentie op iedere hoek van de straat een award voor beste koffiebar van Vlaanderen en Brussel 2017 in de wacht sleepte.