Een frietje met ... chocoladesaus? In Nederland kan je het proberen

Frietjes en chocolade, er zijn weinig Belgen die nee zeggen tegen één van deze twee specialiteiten van bij ons. Maar wil je beide ook eens gecombineerd proeven, dan moet je toch de landsgrens oversteken. In een frituur in Rotterdam serveren ze een pak friet met chocoladesaus.

  1. “In de keuken ben ik allergisch aan tijdsdruk.”  Ruben staat bij vrienden bekend om zijn overheerlijke paella. Hij deelt met ons zijn succesrecept

    “In de keuken ben ik allergisch aan tijdsdruk.” Ruben staat bij vrienden bekend om zijn overheer­lij­ke paella. Hij deelt met ons zijn succesre­cept

    In onze reeks ‘Mijn Zomerrecept’ bundelen we de meest verfrissende gerechten uit andere culturen. Ruben (30), die de Spaanse nationaliteit draagt maar geboren en getogen is in België, maakt op vakantie voor vrienden steevast zijn befaamde paella klaar. Wat zijn gerecht zo geliefd maakt? Engelengeduld, kraakverse producten en kruidige chorizo. Hij deelt met ons zijn recept. “Door de zeevruchten en de lange bereidingstijd spreekt het gerecht tot de verbeelding.”