thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Een ei pocheren voor dummies: Nigella Lawson heeft de gouden tip

Een eitje koken of bakken moet de grootste keukenkluns nog wel lukken. Maar een ei perfect pocheren is nog net van een ander niveau. In tijden van keukenstress is er gelukkig Nigella Lawson, die ons een hack uitlegt om in 2018 eindelijk een geslaagd gepocheerd ei op tafel te toveren.

2 reacties

  • Thierry De Gang

    5 jaar geleden
    Als een ei moet uitdruipen hebben we een oud ei. Neem eieren ZO vers mogelijk en alles gebeurt automatisch. Een lichte draai in de pot met azijn of citroen houdt alles op zijn plaats.
  • Alain Terrieur

    5 jaar geleden
    Alle koks kookboeken zeggen dat je een hoge kookpot moet gebruiken en dat je het water moet laten ronddraaien. Nigella doet het in een gewone pot met stilstaand water. Haar ei valt zomaar op de bodem van die pot. Veel kans dat het daar blijft plakken, denk ik zo.