EPA/rv
Volledig scherm
© EPA/rv

Drie eenvoudige recepten van Paul Bocuse waarmee je dit weekend eer kan betonen aan de overleden topchef

Paul Bocuse is op 91-jarige leeftijd overleden. Hier vind je drie gemakkelijke recepten van Franse topchef, die geldt als een van de grootste gastronomen van de 20ste eeuw.

7 reacties

 • censor

  5 jaar geleden
  Van hem gemaakt 200 euro, van mij 5 euro...
 • Jan Heyvaerts

  5 jaar geleden
  Zoals mijn huisarts onlangs vroeg: wat is de Franse keuken? Zelf had hij geen antwoord en ik nog minder. Wat Spaanse keuken betreft kan ik meteen een hele lijst gerechten opsommen.
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Mr Strobbe, u mag heel zeker ook alle andere hardwerkende mensen eer betonen maar waarom Mr Bocuse niet ? “Geslepen “ zakenman ? Ja. En niets mis mee. En genial chef. Toon wat klasse.
 • lilianne van neylen

  5 jaar geleden
  Natuurlijk verdient deze man een eerbetoon! Net zoals velen mensen die iets betekend hebben door verwezenlijkingen. Als je niet weet wat deze man doen verschuiven heeft in de culinaire wereld zoveel jaren terug, breng dan eens een bezoek aan het mooie Lyon. Die stad ademt Bocuse! Je zal dan begrijpen waarom een eerbetoon op zijn plaats is!
 • Desmet Jacques

  5 jaar geleden
  RIP grote chef
 1. Queen Elizabeth lanceert bakwedstrijd voor haar verjaardagsdessert. Dit zijn 3 geliefde recepten van de zoetekauw

  Queen Elizabeth lanceert bakwed­strijd voor haar verjaar­dags­des­sert. Dit zijn 3 geliefde recepten van de zoetekauw

  Dit jaar zit de Britse Queen Elizabeth (95) zeventig jaar op de troon. Haar feest in juni zal vier dagen duren, maar deze week start in het Verenigd Koninkrijk wel al de ‘Platinum Pudding Competition’. Deelnemende bakkers proberen een nieuw dessert te creëren voor The Queen, dat iedereen zal eten tijdens de festiviteiten. De winnaar wordt pas binnen enkele maanden bekendgemaakt, dus voor wie niet kan wachten zetten wij nu al drie favoriete recepten van de Queen op een rij.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.