Sommelier Sepideh Sedaghatnia proeft 25 witte wijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sommelier Sepideh Sedaghatnia proeft 25 witte wijnen. © Steven Richardson

Dit zijn de beste witte wijnen voor de lente

Het weekend belooft mooi en zonnig te worden en onze huissommelier Sepideh trakteert u op de ideale wijnen bij die eerste zonnestralen. Ze proeft van maar liefst 25 flessen uit supermarkt en speciaalzaak, waaruit vier absolute toppers geselecteerd worden. 

 1. Onze spaghettispecialist Lara proeft de befaamde bolognese van Den Trol: "Zijn de rood-witte placemats een slecht voorteken?"
  PREMIUM

  Onze spaghetti­spe­ci­a­list Lara proeft de befaamde bolognese van Den Trol: "Zijn de rood-wit­te placemats een slecht voorteken?"

  Na stoofvlees, vol-au-vent en frieten moet spaghetti bolognese wel het favoriete gerecht van alle Vlamingen zijn. Reken Lara Laporte daar maar bij: zij proeft al een jaar lang spaghetti’s over heel Vlaanderen voor haar blog ‘Spaghetti Blogonaise’. Speciaal voor NINA trekt ze nu langs de Vlaamse eethuizen die volgens de NINA-lezers de beste bolo serveren. Deze week op het menu? Den Trol in Schoten, een bruine kroeg met een fanatieke fanbase die vooral de spaghetti prijst. Maar is Lara ook overtuigd? Alle andere reviews lees je hier.
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona