De Spaghetti Kastart van De Kastart in Gent staat op nummer een, gevolgd door de Empire Cheeseburger van Manhattn's Burgers in Brussel.
Volledig scherm
De Spaghetti Kastart van De Kastart in Gent staat op nummer een, gevolgd door de Empire Cheeseburger van Manhattn's Burgers in Brussel. © Walkie Talkie

Deze 10 maaltijden bestelden wij Belgen dit jaar het meest op Deliveroo

In 2020 gingen we massaal aan de takeaway. Leverdienst Deliveroo onthult nu wat onze tien favoriete maaltijden waren, samen met de tien meest bestelde maaltijden wereldwijd. Spoiler alert: pizza, een anders erg geliefde snack-aan-huis, komt dit jaar niet voor in de top tien.

1 reactie

 • magda de munck

  3 weken geleden
  En daarna moeten op dieet.
 1. Getest en verrassend goed bevonden: 4 vegan takeaway spaghetti bologneses
  PREMIUM

  Getest en verrassend goed bevonden: 4 vegan takeaway spaghetti bologneses

  November staat in teken van de plantaardige keuken, want het is ‘Try vegan’-maand. Toch een uitdaging, zeker als we onze geliefde spaghetti bolognese met gehakt moeten missen. Daarom vroegen we onze bolognese-experte Lara Laporte – bekend van haar blog ‘Spaghetti Blogonaise’ en haar restaurantreviews op nina.be – om verschillende veganistische alternatieven te proeven. Zijn ze even goed als ‘the real deal’, of misschien zelfs beter? Dit is haar verdict.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"