De Spaghetti Kastart van De Kastart in Gent staat op nummer een, gevolgd door de Empire Cheeseburger van Manhattn's Burgers in Brussel.
Volledig scherm
De Spaghetti Kastart van De Kastart in Gent staat op nummer een, gevolgd door de Empire Cheeseburger van Manhattn's Burgers in Brussel. © Walkie Talkie

Deze 10 maaltijden bestelden wij Belgen dit jaar het meest op Deliveroo

In 2020 gingen we massaal aan de takeaway. Leverdienst Deliveroo onthult nu wat onze tien favoriete maaltijden waren, samen met de tien meest bestelde maaltijden wereldwijd. Spoiler alert: pizza, een anders erg geliefde snack-aan-huis, komt dit jaar niet voor in de top tien.

1 reactie

 • Magda De Munck

  2 jaar geleden
  En daarna moeten op dieet.
 1. Getest en verrassend goed bevonden: 4 vegan takeaway spaghetti bologneses
  PREMIUM

  Getest en verrassend goed bevonden: 4 vegan takeaway spaghetti bologneses

  November staat in teken van de plantaardige keuken, want het is ‘Try vegan’-maand. Toch een uitdaging, zeker als we onze geliefde spaghetti bolognese met gehakt moeten missen. Daarom vroegen we onze bolognese-experte Lara Laporte – bekend van haar blog ‘Spaghetti Blogonaise’ en haar restaurantreviews op nina.be – om verschillende veganistische alternatieven te proeven. Zijn ze even goed als ‘the real deal’, of misschien zelfs beter? Dit is haar verdict.