Pexels / Aldi
Volledig scherm
© Pexels / Aldi

De zomer mag beginnen: bij Lidl en Aldi kan je een betaalbare pizzaoven kopen

Vind jij een verse Napolitaanse pizza ook het lekkerste gerecht ter wereld? En zou je het elke week kunnen eten, maar is een wekelijks restaurantbezoek (of reis naar Italië) iets te exuberant? Dan kan je zelf aan de slag, met deeg, tomatensaus, buffelmozarella en andere toppings. Want bij Lidl en Aldi verkopen ze binnenkort een mobiele pizzaoven die ook nog eens extreem betaalbaar is. 

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Ultrasimpel pastarecept met hele blok feta gaat viraal: onze redactrice doet de smaaktest

  Ultrasim­pel pastare­cept met hele blok feta gaat viraal: onze redactrice doet de smaaktest

  In Finland is het zoeken naar feta: in de supermarkten is de schapenkaas uitverkocht sinds het hele land verknocht raakte aan het ‘Uunifetapasta’-recept van foodblogster Jenni Häyrinen. Het steringrediënt: een hele blok feta, onversneden. Ook op videoplatform TikTok ging het recept viraal en nu lijkt de hele wereld de pasta te maken. Redactrice Stéphanie test het recept, maar moest eerst – ja, echt – drie winkels af voor ze feta vond.
 3. Een zurige Palomita met augurkenvocht, of toch liever een frisse punch met balsamico? 3 zomerse mocktails met een verrassende twist

  Een zurige Palomita met augurken­vocht, of toch liever een frisse punch met balsamico? 3 zomerse mocktails met een verrassen­de twist

  Zon hoort bij zomer zoals cocktails bij terrasjes. Maar non-alcohol gaat ook, en dat is allesbehalve saai. Dat bewijst Jassy Davis. In haar nieuwe boek ‘Mocktails’ verzamelde ze zestig originele recepten. Wat denk je van een zurige Palomita met - jawel - augurkenvocht? Een Midzomer-punch met balsamico? Of de modderstroom, een overheerlijke milkshake voor volwassenen? Schol!