Lara Laporte bij Pee Klak.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara Laporte bij Pee Klak. © Lara Laporte / nina.be

De beste spaghetti bolognese van Vlaanderen? Onze reviewer Lara ging proeven bij Pee Klak in Strombeek

“Bolognese is mijn favoriete gerecht en mijn absolute maatstaf voor de kwaliteit van een restaurant”, aldus Lara Laporte. Daarom richtte ze de blog Spaghetti Blogonaise op, waarop ze de Italiaanse klassieker beoordeelt. Speciaal voor NINA gaat ze in heel Vlaanderen rond langs eethuisjes waar ze volgens de NINA-lezers de beste spaghetti bolognese serveren. De tip die we het meeste binnenkregen? ‘In de Patattezak bij Pee Klak’ in Strombeek. Great spaghet or regret?

11 reacties

 • Mario Adams

  3 maanden geleden
  Zeg tegen een Italiaan niet dat Spaghetti Bolognese een Italiaanse klassieker is.  In Italië willen ze niet weten van 'Spaghetti Bolognese" !!     Persoonlijk eet ik het wel graag en ik eet liefste de kant-en-klare bolognesesaus van Manna.  Boordevol vlees en supersmaak. Maar smaak is altijd iets persoonlijks uiteraard..
 • Yvanka Pilzer

  3 maanden geleden
  Ben er vroeger geweest, was best lekker, maar eerder een Belgische bolo, waar idd van alles in zit dat er niet moet inzitten. En voor diegenen die geen experten beu zijn: lees dan geen recensies he, niemand die je dwingt. Ik hou er ook een eigen (vaak tegendraadse) mening op na, maar hoor toch wel es graag wat de anderen vinden :-).
 • Ilse Verlinden

  4 maanden geleden
  Zou niks voor mij zijn, ik zie grote stukken wortel. Dat komt niet in mijn pastasaus, veel te zoet.
 • Hedwig Mertens

  4 maanden geleden
  Eerder regret ... aanschuiven voor een bord spaghetti, dan alles binnenschoffelen want je moet zo snel mogelijk terug buiten ... en echt lekker is het niet ... neen bedankt
 • johan De Coninck

  4 maanden geleden
  Ik heb 30 jaar geleden via iemand die in de keuken van Pee Klak werkte het recept van hun fameuze bolo in handen gekregen. Niet slecht maar strikt gezien is dit geen Bolognese. Er zit van alles in dat niet in een echte Bolo thuis hoort en er mankeren dingen die er wel in zouden moeten zitten.
 1. Dit is het duurste kunstwerk ter wereld: de 'Da Vinci van schulden'
  Play

  Dit is het duurste kunstwerk ter wereld: de 'Da Vinci van schulden'

 2. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank