Versgemaakte pasta.
Volledig scherm
Versgemaakte pasta. © Katerina Holmes via Pexels

Dankzij nieuwe online workshop leer je verse pasta maken van een echte Italiaanse: “En dat op een gezonde manier”

Verse pasta uit Italië, daar kan niets tegenop. Dat vindt ook Sarah Puozzo (38). Zij leerde gnocchi, garganelli en ravioli maken onder het alziend oog van haar oer-Italiaanse nonna. Die wijsheid geeft ze nu door via de Pasta Academy, een gloednieuw platform waar je online workshops kunt volgen. “Het geheim van de Italiaanse keuken? Het is comfortfood, maar met pure en verse ingrediënten.”

  1. Geen calorieën tellen, maar gewoon genieten: 3 recepten uit het nieuwe kookboek ‘Goei eten’ van The Messy Chef

    Geen calorieën tellen, maar gewoon genieten: 3 recepten uit het nieuwe kookboek ‘Goei eten’ van The Messy Chef

    Ooit begon Jelle Beeckman te koken als uitlaatklep tijdens het studeren. Nu kan hij zich een leven zonder niet meer voorstellen. “Ik kook gewoon waar ik goesting in heb, met goeie producten. Plezier hebben in de keuken is voor mij het belangrijkste. Mijn tweede boek heet ‘Goei eten’, wat zoveel betekent als comfortfood, met grote kommen en grote schalen op tafel.” Pure fun tussen de potten en pannen: maak kennis met The Messy Chef.
  1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
    Play

    Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

  2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
    Play
    Erfgenaam Gezocht

    Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas