An De Smedt.
Volledig scherm
© An De Smedt.

Back to basic: chef Toon De Bock geeft 3 toprecepten die je kan bereiden op een open vuur

Voor chef en cateraar Toon De Bock (41) kan er weinig tippen aan koken op open vuur. “Je kan aan de slag met de hitte, met de kolen, de rook, er zijn veel mogelijkheden. Mensen willen steeds meer proeven van die culinaire outdoorbeleving, én het is ook nog eens coronaproof." In NINA deelt hij graag zijn toprecepten waarmee jij zelf aan de slag kan. Een kreeftensoep, gebakken coquilles of een panpizza: back to the roots gaan klonk nog nooit zo lekker.

2 reacties

  • André Van der Poorten

    8 maanden geleden
    Mmmmm , lekker ! Maar wat gaan de groenen ervan vinden ? Je weet wel ,,,die rook , luchtverontreiniging ,en blablabla .
  • Lucien Raes

    8 maanden geleden
    Moet je vooral doen in de droge zomers op de Kempense heide. Persoonlijk zou ik hiervoor niet te veel reclame maken of er gebeuren ongelukken.