Aangeboden door Lidl
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

Als lunch of als diner: deze oosterse quiche met scampi en kokos smaakt altijd

  1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
    Energie

    Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

    Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
  2. Zin in wat variatie in de lunchbox? Laat je kids hun beleg kiezen op dit krokant courgette-wortelbrood
    Lidl

    Zin in wat variatie in de lunchbox? Laat je kids hun beleg kiezen op dit krokant courgette-wortel­brood

    Nu het schooljaar stilaan op zijn einde loopt, is het soms moeilijk om creatief te blijven bij het vullen van de brooddozen. Snacktomaatjes of minikomkommertjes als tussendoortje zijn leuk, maar waarom zou je de dagelijkse portie groenten niet verstoppen in het brood zelf? Dit courgette-wortelbrood vult lekker, is extra voedzaam door de pitten en zaden en is bovendien te combineren met vrijwel elk beleg.
  1. De ongecompliceerde zuiderse keuken van chef Maxence Sys: met deze drie recepten tover je vakantie op je bord

    De ongecompli­ceer­de zuiderse keuken van chef Maxence Sys: met deze drie recepten tover je vakantie op je bord

    Een van de dromen van chef Maxence Sys, bekend van het vtm-programma ‘Latem Leven’, komt vroeger uit dan verwacht. Door de lockdown kon hij eindelijk werk maken van een kookboek vol zuiderse inspiratie. Mediterraneo weerspiegelt precies de spirit die je ook in zijn ongecompliceerde Pulpo-restaurants vindt. Met zijn bucatini met rode pesto en burrata, gebrande avocado met paprika en feta en fruitige pavlovataart waan je je meteen in het Middellandse Zeegebied.