Volledig scherm
PREMIUM

5 recepten voor een echte ‘groene’ kerst met lokale producten en extra veel groenten op het menu

Kerst is een heerlijke tijd. En overdaad mag best voor één keer. Maar overdaad kan ook betekenen: een extra groene kerst. Kies voor het feestmenu voor lokale lekkernijen en veel groenten: even lekker en een bom aan smaken. En je helpt lokale producenten én de planeet. Onze huisfoodie Elise bedacht vijf simpele recepten, van ‘vitello not so tonnato’ over verse pasta met saus van bruin bier tot plantaardige rijstpap uit de oven.

0 reacties

 1. Radiomaker en bakkerszoon Tom De Cock (37) deelt zijn favoriete familierecept: “Papa’s worstenbroodjes moesten perfect zijn”
  PREMIUM

  Radiomaker en bakkers­zoon Tom De Cock (37) deelt zijn favoriete familiere­cept: “Papa’s worsten­brood­jes moesten perfect zijn”

  Welk recept staat voor eeuwig op je smaakpapillen gegraveerd? Als je doorvraagt, kom je bijna altijd uit bij een recept uit de kindertijd. Presentator en bakkerszoon Tom De Cock herinnert zich nog de heerlijke worstenbroden en appelbollen die zijn papa op Verloren Maandag — de eerste maandag na Driekoningen — bakte. “Worstenbrood moét je warm eten.”
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo