Wout Hendrickx
Volledig scherm
PREMIUM
© Wout Hendrickx

5 duurzame recepten voor drukke dagen: “Weinig werk, weinig afwas én veel smaak!"

Een hip ontbijt, een frisse lunch om mee te nemen en drie snelle gezinsgerechten: foodie Elise Van de Poele tipt vijf snelle én duurzame recepten om die drukke septemberdagen probleemloos én smakelijk te tackelen. Onze favorieten? De ovenpannenkoek met gekarameliseerde appeltjes en de one-pot wonder pasta. 

0 reacties

  1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
    Salaris

    Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

    Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
  2. Deze 10 Belgische restaurants kregen een groene Michelinster. 4 topchefs over de bekroning van hun harde werk
    PREMIUM
    Goed Gevoel

    Deze 10 Belgische restau­rants kregen een groene Michelin­ster. 4 topchefs over de bekroning van hun harde werk

    Met onze vleesconsumptie eten we onze planeet om zeep. Gelukkig kan je met groenten of vis uit onze Noordzee ook topgerechten op tafel zetten. Vier Belgische topchefs met een groene Michelinster vertellen hoe zij te werk gaan en onthullen enkele geheimen uit hun keuken. Extra handig: ze geven ook tips om zelf aan de slag te gaan, zodat iedereen thuis gastronomisch kan genieten. “Breng eens één groente in verschillende texturen op het bord. Zo krijg je meteen een spannend gerechtje.”