Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

5 dingen die niet zo gezond zijn als je denkt

Calorieën, vetten, proteïnen, suikers, gluten, lactose... Wie gezond wil eten, moet tegenwoordig bijna een diploma voedingskunde op zak hebben. Je wíl het wel goed doen, maar staat in de supermarkt te twijfelen over wat nu eigenlijk goed is voor je dieet en wat niet. We helpen je een handje: deze dingen zijn alvast niet zo gezond als iedereen denkt.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.