Volledig scherm
© Unsplash

1 Belg op 3 is casual veggie

Het is zover: vegetariërs zijn van hun imago van geitenwollensokken verlost. Volgens een onderzoek van The Bio Veggie Company bij 1.000 Belgen eet maar liefst 57 procent minder vlees dan een paar jaar geleden. En 1 op de 3 zet minstens één keer per week een vegetarische maaltijd op het menu. 

6 reacties

 • mich lee

  3 jaar geleden
  Casual veggie, is dat zoiets als casual tegen bont zijn. Nu draag ik geen bontjas, volgende week wel. Wat een zever. Een vegetariër eet geen vlees of vis. Punt. Het is niet omdat je al eens een gerecht zonder vlees eet, dat je dan vegetariër bent, ook niet voor even.
 • PIETER ROGIERS

  3 jaar geleden
  Stop toch eens met het opdringen van dat vegetarisme, begint meer en meer op een sekte te lijken! Ik eet vegetarisch naast mijn vlees, dat heeft de natuur voor mij beslist!!
 • piet devlieger

  3 jaar geleden
  Ik eet meer vlees dan vroeger en voel me daar prima bij. Niets lekkerder dan zo'n 400 gram filet pur of rumpsteak saignant gebakken. En 's avonds nog een 250 gram verse américain en de dag kan niet meer stuk. Wel niet vergeten er nog een flesje rode wijn bij te nemen en uiteraard wat groenten erbij.
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  “Voor de sterke, traditionele spierballenrollende heren is rood vlees sterk en macho voedsel” Hahahaha ! Het is net omgekeerd. De vertering van dierlijke producten berooft je van energie. De meest succesvolle atleten ter wereld eten enkel plantaardig.
 • Benny Deridder

  3 jaar geleden
  Vegetariërs zijn vaak groentefascisten.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val