Lekker Lokaal
Volledig scherm
© Lekker Lokaal

Workshops met lokale producten uit Nijlen

De komende weken vinden er in de gemeente Nijlen verschillende workshops met lokale landbouwproducten plaats.

0 reacties

 1. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.
 2. Berlaars gemeenteraadslid Wim Kelber is voorstander van vaccineren in eigen gemeente: “Liers vaccinatiecentrum is te duur”
  Berlaar

  Berlaars gemeente­raads­lid Wim Kelber is voorstan­der van vaccineren in eigen gemeente: “Liers vaccinatie­cen­trum is te duur”

  Gemeenteraadslid Wim Kelber wil dat Berlaar in eigen gemeente uitkijkt naar een locatie om vaccinaties uit te voeren. Inwoners van Berlaar moeten voor hun vaccinatie nu pendelen richting het voetbalstadion van Lierse Kempenzonen in Lier. “Niet alleen is de huurprijs van deze locatie zeer hoog, de lijst van nadelen die eraan verbonden zijn is bijna oneindig”, is de kritiek van Kelber.
 3. Zo VeloVeilig is Nijlen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Nijlen

  Zo VeloVeilig is Nijlen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Nijlen hebben 65 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.