De Woeringenstraat in Nijlen.
Volledig scherm
De Woeringenstraat in Nijlen. © Google Maps

Woeringenstraat krijgt nieuwe fietssuggestiestroken: straat afgesloten op 27 oktober

NijlenDe Woeringenstraat in Nijlen kreeg onlangs een nieuwe asfaltlaag. Daarbij verdwenen ook de fietssuggestiestroken. Op woensdag 27 oktober worden er nieuwe fietssuggestiestroken aangebracht, waardoor de straat een hele dag afgesloten is voor het verkeer. 

 1. Inge (42) en Igor (47) openen theewinkeltje in hun voormalige motorzaak: “Meer dan 70 verschillende theesmaken”
  Nijlen

  Inge (42) en Igor (47) openen theewinkel­tje in hun voormalige motorzaak: “Meer dan 70 verschil­len­de theesmaken”

  Van een carrièreswitch gesproken: Inge Van den Broeck (42) en Igor Winkelmans (47), de voormalige eigenaars van motorzaak IWI MOTO, openen op 1 december een theewinkel waar vroeger motors verkocht werden. Bij Theetjes & Ideetjes biedt het Nijlense koppel maar liefst 70 verschillende soorten thee aan, naast tassen, theepotten en andere theetoebehoren. “Het verschil tussen losse thee en een gewoon theebuiltje is echt immens.”
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.