Bevel Heikant
Volledig scherm
Bevel Heikant © Google Maps

Werken voor meer fietscomfort in Bevel

BevelVanaf 8 maart wordt er gewerkt aan de fietspaden in Bevel en Bevel Heikant. De niveauverschillen tussen het fietspad en de rijbaan worden weggewerkt voor meer fietscomfort. 

 1. Optreden André Hazes, Herentals Fietst en Feest, EK voetbal, 13.000 vierkante meter terrasjes en nog zoveel meer: “Zodra het kan en mag, bruist stad als nooit tevoren”
  Herentals

  Optreden André Hazes, Herentals Fietst en Feest, EK voetbal, 13.000 vierkante meter terrasjes en nog zoveel meer: “Zodra het kan en mag, bruist stad als nooit tevoren”

  Het stadsbestuur en de horeca-uitbaters in Herentals laten door corona de moed niet zakken en brengen alles in gereedheid voor wanneer het licht op groen komt. Dan kan de Kempenaar in de Keizerstede de schade duchtig inhalen. Met 13.552 vierkante meter extra terrasjesruimte, bovenop het bestaande aanbod van vaste terrassen is het aanbod alvast groots. Het stadsbestuur geeft aan dat alles volgens de coronaregels die van kracht zijn, zal plaatsvinden.
 2. Nu ook Latijn en Maatschappij- en Welzijnswetenschappen in de tweede graad: Sint-Calasanz krijgt er twee studierichtingen bij
  PREMIUM
  Nijlen

  Nu ook Latijn en Maatschap­pij en Welzijnswe­ten­schap­pen in de tweede graad: Sint-Calasanz krijgt er twee studierich­tin­gen bij

  Leerlingen van het Sint-Calasanzinstituut in Nijlen die na het tweede jaar Latijn hun klassieke studies wilden verderzetten in de derde graad, moesten tot voor kort op zoek naar een andere school. Daar komt vanaf september verandering in: de school zal vanaf dan ook Latijn aanbieden in de derde graad, net als de nieuwe studierichting Maatschappij- en Welzijnswetenschappen. “Hier droomden we al een tijdje van, de school is aan een enorme groei bezig”, vertelt directeur Jan Maes trots.
 1. Onhandige tuinman glijdt uit en laat alles vallen
  Play

  Onhandige tuinman glijdt uit en laat alles vallen

 2. Bodycambeelden tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt
  Play

  Bodycam­beel­den tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt