Wim Van Broekhoven (De Pershoek in Olmen), Nadine Verstrepen (Papyrus in Nijlen) en Paul Stessens (Boekenhuisje in Lichtaart) spelen voor de Grote Kempense Euromillions Speelpot.
Volledig scherm
Wim Van Broekhoven (De Pershoek in Olmen), Nadine Verstrepen (Papyrus in Nijlen) en Paul Stessens (Boekenhuisje in Lichtaart) spelen voor de Grote Kempense Euromillions Speelpot. © Annelin Marien

Vier dagbladhandels organiseren de Grote Kempense EuroMillions Speelpot en mikken op jackpot van €130.000.000: "Niets winnen? Dat is nog nooit gebeurd”

Nijlen/Lichtaart/Olmen/LaakdalWie zijn kans wil wagen op een deel van de Euromillions jackpot van 130 miljoen euro op vrijdag 4 juni, kan vanaf vandaag deelnemen aan de Grote Kempense EuroMillions Speelpot. Vier dagbladhandels uit de Kempen - Het Rietje uit Veerle-Laakdal, Het Boekenhuisje uit Lichtaart, Papyrus uit Nijlen en De Pershoek uit Olmen - organiseren een speelpot, met als doel de kansen te vergroten door samen te spelen. “130 miljoen euro winnen, dat vinden de meesten te veel: het is leuker om meer kans te maken op een kleiner bedrag.”