De 56-jarige man uit Nijlen stond vandaag terecht als medeleider van de Belgische tak van een criminele drugsbende.
Volledig scherm
PREMIUM
De 56-jarige man uit Nijlen stond vandaag terecht als medeleider van de Belgische tak van een criminele drugsbende. © David Legreve

Verdediging van Nijlenaar (57) die verdacht wordt van invoer van cocaïne vraagt vrijspraak: “Staalharde bewijzen ontbreken”

NijlenIn de rechtbank van Mechelen is donderdagnamiddag een zaak over de invoer van cocaïne verdergezet. Vandaag kwamen de advocaten van een 57-jarige man uit Nijlen aan het woord. Zij vroegen de vrijspraak. De vijftiger werd door het parket, dat een celstraf van 5 jaar effectief vorderde, beschouwd als één van de spilfiguren in het dossier.  

  1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
    Jobat.be

    Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

    De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.