Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Bollen

Tijdelijke hinder door werken in J.E. Claeslaan
en Nijlensesteenweg

NijlenOp dinsdag 28 november zal de J.E. Claeslaan tijdelijk worden ingenomen door een werfzone. Een dag erna, op 29 november starten ook werkzaamheden in de Nijlensesteenweg. Door de werken zal er op beide plaatsen gedurende een tweetal weken hinder zijn. Voor doorgaand verkeer worden omleidingen voorzien.

 1. Van Lagune tot Belle Epoque: 5 privé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Lagune tot Belle Epoque: 5 pri­vé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou vijf privé-sauna’s op in de regio Antwerpen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag. Van Belle Epoque in Brasschaat tot Nirvana in Kontich: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. Jana (22) verkleedt zich in haar vrije tijd in een rode draak met grote oren: “Zodra ik dat pak aantrek, zit ik helemaal in dat personage”
  PREMIUM
  Lier

  Jana (22) verkleedt zich in haar vrije tijd in een rode draak met grote oren: “Zodra ik dat pak aantrek, zit ik helemaal in dat personage”

  Het langverwachte derde seizoen van The Masked Singer is er eindelijk. BV’s zingen en dansen weer elke week in schitterende pakken en moeten zich helemaal inleven in personages als Champignon, Mummie of Leeuw. Er bestaat echter een hele gemeenschap die in hun vrije tijd in zulke pakken kruipt. Jana Linden (22) uit Lier is een van hen en maakte haar personage Fluff helemaal zelf: “Tijdens een fotoshoot in Doel dachten enkele voorbijgangers dat we promo maakten voor het nieuwe seizoen van The Masked Singer.” Een goed gesprek over een opmerkelijke en niet bepaald goedkope hobby, waar ook de politie altijd alles wil van weten.
 2. Clamotte Rock lost nieuwe namen: Noordkaap en reünie metalband Sons Of Lioth laten eerste festivaldag knallen
  Herenthout

  Clamotte Rock lost nieuwe namen: Noordkaap en reünie metalband Sons Of Lioth laten eerste festival­dag knallen

  Ter ere van de Week van de Belgische muziek kondigt Clamotte Rock vandaag een nieuwe reeks Belgische bands aan. Zo is Noordkaap er de headliner op vrijdagavond terwijl de heren van Sons Of Lioth na 7 jaar muzikale stilte een reünie-concert spelen. De Kempense metalband doet dat op het festival dat ze meer dan een kwarteeuw geleden mee uit de Herenthoutse weidegrond stampten.
 3. Rellen in het asielcentrum door slechte leefomstandigheden: “Totaal gebrek aan privacy en comfort”
  PREMIUM
  Berlaar

  Rellen in het asielcen­trum door slechte leefomstan­dig­he­den: “Totaal gebrek aan privacy en comfort”

  Op woensdagavond zijn er in het asielcentrum in Berlaar rellen uitgebroken, waarbij een vijftal bewoners gewond geraakten. De aanleiding van het conflict bleek erg banaal, maar door de spanningen die al langer in het centrum heersen, is er niet veel meer nodig om de vlam te doen ontsteken. De asielzoekers ervaren een serieus gebrek aan comfort en privacy in de legerkazerne: “In een magazijn waar normaal producten gestockeerd worden, worden nu mensen gestockeerd”, zegt burgemeester Walter Horemans (CD&V).