MECHELEN - De correctionele rechtbank in Mechelen.
Volledig scherm
MECHELEN - De correctionele rechtbank in Mechelen. © David Legreve

Rechtbank stelt grote drugszaak over invoer van cocaïne uit: “CD-rom met belangrijke informatie niet kunnen openen.”

De rechtbank van Mechelen heeft vanochtend een groot drugsdossier uitgesteld. De reden? De verdediging kon een bepaalde CD-rom niet lezen en vond dat de rechten van zijn cliënt hierdoor waren geschonden. Zeven mannen moesten zich normaal komen verantwoorden voor de invoer van bijna 700 kilogram cocaïne vanuit Venezula, via Mauritanië. Sommige van de verdachten moesten zich ook nog verantwoorden voor het witwassen van bijna 2,8 miljoen euro. In juni gaat de zaak verder.

1 reactie

 • Wesley Kenis

  2 jaar geleden
  En waarom niet alles in d cloud zette. Het word eens tijd dat justitie de 21e eeuw binnenkomt want nu zitten ze na al die jaren nog maar in de 90s....gewoonweg schandalig en al zeker omdat het 12 jaar moet duren.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Museum voor Schone Kunsten blijft nog jaar dicht, maar deze duizend feestvarkens mochten er wel al de boel op stelten zetten
  ANTWERPEN

  Museum voor Schone Kunsten blijft nog jaar dicht, maar deze duizend feestvar­kens mochten er wel al de boel op stelten zetten

  Over een klein jaar opent het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) na meer dan tien jaar renovatiewerken éindelijk de deuren. Maar duizend feestvarkens konden afgelopen weekend al eens proeven van het interieur van het schoonste monument van ’t stad. De Gentse broers achter danceduo Curtis Alto organiseerde er die dagen lang ‘IIImagine’. “Bij een concert in een museum denk je meteen zoiets artyfarty, maar niets bleek minder waar”