Oprichters van Ginger Jack, Jan Verhoeven en Frederic Bodson.
Volledig scherm
Oprichters van Ginger Jack, Jan Verhoeven en Frederic Bodson. © Ginger Jack

Nijlense gemberdrank wordt ambachtelijk gemaakt door Jan en Frederic: "Een shotje Ginger Jack bij het ontbijt zorgt voor een kickstart van je dag”

NijlenVanuit de Kesselse Heide kan je de pers bijna zien staan door het raam van het productieatelier van Ginger Jack in Kessel. Jan Verhoeven (41) uit Lier en Frederic Bodson (40) uit Zoersel, twee gepassioneerde gemberfans, maken er sinds 2020 Ginger Jack: een volledig biologische gemberdrank. Van 100 flessen voor vrienden en familie ging de verkoop al snel naar enkele duizenden flessen per maand via webshop en detailhandel. “We maken alles van a tot z zelf, ambachtelijk en artisanaal: dat onderscheidt ons van soortgelijke merken.”

  1. Van De Nekker tot een blotevoetenpad: ontdek hier 7 zomervakantietips voor de regio Mechelen
    PREMIUM
    Regio Mechelen

    Van De Nekker tot een blotevoe­ten­pad: ontdek hier 7 zomervakan­tie­tips voor de regio Mechelen

    Het schooljaar zit erop en dat betekent voor de leerkrachten, maar vooral ook voor de leerlingen twee maanden verdiende rust. Misschien staat er wel een reisje gepland met het gezin of een kamp met de vrienden. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten zien te entertainen tijdens de zomervakantie hebben wij alvast enkele leuke tips opgelijst in de regio Mechelen. Van De Nekker in Mechelen tot het blotevoetenpad in Park Fort Liezele: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.