Oprichters van Ginger Jack, Jan Verhoeven en Frederic Bodson.
Volledig scherm
Oprichters van Ginger Jack, Jan Verhoeven en Frederic Bodson. © Ginger Jack

Nijlense gemberdrank wordt ambachtelijk gemaakt door Jan en Frederic: "Een shotje Ginger Jack bij het ontbijt zorgt voor een kickstart van je dag”

NijlenVanuit de Kesselse Heide kan je de pers bijna zien staan door het raam van het productieatelier van Ginger Jack in Kessel. Jan Verhoeven (41) uit Lier en Frederic Bodson (40) uit Zoersel, twee gepassioneerde gemberfans, maken er sinds 2020 Ginger Jack: een volledig biologische gemberdrank. Van 100 flessen voor vrienden en familie ging de verkoop al snel naar enkele duizenden flessen per maand via webshop en detailhandel. “We maken alles van a tot z zelf, ambachtelijk en artisanaal: dat onderscheidt ons van soortgelijke merken.”

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Zo VeloVeilig is Nijlen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Nijlen

  Zo VeloVeilig is Nijlen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Nijlen hebben 65 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.