Het zwembad van Nijlen ging vandaag opnieuw open na een sluiting van 2 jaar.
Volledig scherm
Het zwembad van Nijlen ging vandaag opnieuw open na een sluiting van 2 jaar. © Marc Aerts

Nijlens zwembad ontvangt na twee jaar sluiting en opknapwerken opnieuw zwemmers: “Blij dat we terug in Nijlen kunnen zwemmen”

NijlenTwee jaar lang werd er geen één zwemmer gespot in het zwembad van Nijlen, maar daar kwam op zondag verandering in. De noodzakelijke herstellingen aan de kades zijn afgerond, de technische installaties nagekeken en het zwembadpersoneel is opnieuw op post. Enkele sportclubs kwamen het nieuwe zwemwater uittesten, vanaf maandag is het aan de rest van Nijlen.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. RESTOTIP: Culinair genot bij huiskamerrestaurant ‘Van Rompaey HomeCooking’
  PREMIUM
  Herenthout

  RESTOTIP: Culinair genot bij huiskamer­res­tau­rant ‘Van Rompaey HomeCoo­king’

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Van Rompaey HomeCooking in Herenthout, het restaurant van chefkok Jan van Rompaey waar zijn partner Anke Luyten de klanten bedient. Een zorgvuldig samengesteld menu met aangepaste wijnen staat er op jou te wachten. Lees hier meer restotips uit de Kempen.
 3. HeiligHartziekenhuis opent deuren van gloednieuwe spoeddienst: “Zelfs COVID-19 hielp een handje bij het ontwerp”
  Lier

  HeiligHart­zie­ken­huis opent deuren van gloednieu­we spoed­dienst: “Zelfs COVID-19 hielp een handje bij het ontwerp”

  Het HeiligHartziekenhuis in Lier opende zaterdag officieel de deuren van een volledig nieuwe spoeddienst. “We kunnen onze 23.000 patiënten per jaar voortaan ontvangen in een grotere en modernere omgeving. De plannen werden tijdens de coronacrisis nog aangepast, om klaar te zijn voor eventueel nieuwe pandemieën”, zegt medisch diensthoofd spoedgevallen dr. Koen De Feyter.