Chris, Brent en Mathias Beullens van Cup2Rent.
Volledig scherm
Chris, Brent en Mathias Beullens van Cup2Rent. © Annelin Marien

Nijlenaars starten bekerverhuurbedrijfje Cup2Rent: “Er liggen 35.000 bekers in onze garage”

Nijlen is een familiebedrijfje rijker, en wel in het verhuren van bekers. Chris Beullens en zijn zonen Brent en Mathias startten begin deze maand met Cup2Rent, en hebben nu zo’n 35.000 herbruikbare bekers in hun garage liggen. 

 1. Tennisclub ‘t Sas doet oproep aan Overlegcomité: “Laat indoor tennis opnieuw toe, het coronagevaar is quasi onbestaande”
  Lier

  Tennisclub ‘t Sas doet oproep aan Overlegco­mité: “Laat indoor tennis opnieuw toe, het coronage­vaar is quasi onbestaan­de”

  Met het Overlegcomité van vrijdag in het vooruitzicht lanceert men bij de Lierse tennisclub ’t Sas een duidelijke oproep. “Laat tennis op indoorvelden alstublieft toch opnieuw toe. Het risico op coronabesmettingen lijkt ons bijzonder klein en voor veel clubs en spelers zou het een enorme opsteker zijn als er weer binnen mag worden getennist”, klinkt het bij ’t Sas. Tegelijk beseft men dat er slechts een waterkans is dat er nu al versoepelingen komen voor de sportsector. “Maar we willen ten minste onze stem eens laten horen.”
 2. Ontbijtslag Chiro bijna enige inkomstenbron in tijden van corona: “Gelukkig kunnen we dit organiseren, zo houden we ons hoofd boven water”
  Herenthout

  Ontbijt­slag Chiro bijna enige inkomsten­bron in tijden van corona: “Gelukkig kunnen we dit organise­ren, zo houden we ons hoofd boven water”

  Op zaterdag 13 maart is het bij Chiro Herenthout alweer tijd voor hun jaarlijkse ontbijtslag. In normale omstandigheden trekken chiroleiders en leidsters dan van deur tot deur in de Herenthoutse straten om bij de mensen duizenden bestelformulieren af te geven en op te halen. Deze jaargang gebeurt alles netjes online en coronaproof, ook dat lijkt de Herenthoutenaar wel te smaken.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie