Eva Van der Wee (De Molen), Kevin Van Looy en Stef Roevens van zomerbar Calabria.
Volledig scherm
Eva Van der Wee (De Molen), Kevin Van Looy en Stef Roevens van zomerbar Calabria. © Annelin Marien

Nijlen verwelkomt hippe zomerbar ‘Calabria’: “Zeker nu moet je als ondernemer creatief blijven”

Vanaf 2 juli opent in het Beekpark in Nijlen de hippe pop-upzomerbar Calabria. Café De Molen bundelt hiervoor de krachten met twee Nijlense ondernemers uit de evenementensector. “Een groot terras, een zwembadje, tropische planten en zelfs cinema-avondjes: we gaan voor het ultieme vakantiegevoel.”

 1. Dingenen & Dergent openen tweede ijssalon in Duffel: “Hopelijk zijn de inwoners van Duffel even verlekkerd op ons ijs als de Nijlenaars”
  Nijlen/Duffel

  Dingenen & Dergent openen tweede ijssalon in Duffel: “Hopelijk zijn de inwoners van Duffel even verlekkerd op ons ijs als de Nijlenaars”

  Het duo Dingenen en Dergent, de vrienden die in januari 2020 een gloednieuw ijssalon openden in Nijlen, zijn klaar voor een nieuwe uitdaging. Vanaf dinsdag 2 maart zullen ze hun versgedraaide ijs niet enkel in Nijlen verkopen, maar ook in de Leopoldstraat 6 in Duffel. “We hopen ook in Duffel een vaste waarde te worden met onze grote bollen artisanaal ijs”, klinkt het bij de eigenaars.
 2. Mechelse rechter André Van Praet (68) gaat met pensioen: “Als rechter mag je vooral niet vergeten dat je met een méns bezig bent”
  PREMIUM
  Mechelen

  Mechelse rechter André Van Praet (68) gaat met pensioen: “Als rechter mag je vooral niet vergeten dat je met een méns bezig bent”

  Na een carrière van 43 jaar, waarvan 30 jaar als rechter in Mechelen, hing rechter André Van Praet vrijdag na zijn laatste zitting als voorzitter van de raadkamer, zijn toga definitief aan de haak. “Soms bekruipt me wel eens de gedachte wat ik nu ga doen, maar al snel realiseer ik me dan: ‘Dat zien we dan wel’. Ik leef met de dag”, zegt Van Praet. “Angst is altijd een slechte raadgever geweest.”
 3. Nabestaanden organiseren herdenkingsrit voor overleden trucker Tim Verresen (32): “Stoet met vrachtwagens als mooiste eerbetoon”
  PREMIUM
  Lier/Lint/Oostmalle/Poederlee

  Nabestaan­den organise­ren herden­kings­rit voor overleden trucker Tim Verresen (32): “Stoet met vrachtwa­gens als mooiste eerbetoon”

  De nabestaanden van de overleden vrachtwagenchauffeur Tim Verresen uit Oostmalle organiseren zondag een herdenkingsrit met trucks in Lier en Lint. De amper 32-jarige Tim bezweek op 4 februari aan de gevolgen van een hartaanval die hij kreeg toen hij in Lint een vracht aan het lossen was. “Tim was camionneur in hart en nieren. Een truckrun is het mooiste eerbetoon dat we hem kunnen brengen.”
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"