Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © rv

Nijlen krijgt volgend jaar 78.000 extra bloemen

NijlenOp donderdag 2 december gaan er op meerdere plaatsen in Bevel, Kessel en Nijlen maar liefst 78.000 bloembollen de grond in. Die moeten komende lente voor meer kleur zorgen in de gemeente, en het is ook goed nieuws voor bijen en insecten. 

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Kunst, shoppen en wandelen: onze tips voor het eerste weekend van 2022
  PREMIUM

  Kunst, shoppen en wandelen: onze tips voor het eerste weekend van 2022

  We zetten met zijn allen 2022 in met corona. Op evenementieel vlak valt er bijgevolg niet al te veel te beleven, maar je vervelen is zeker niet nodig. Voor kunstliefhebbers valt dit weekend heel wat te ontdekken en ook voor wie meent met de feestdagen nog niet genoeg cadeautjes te hebben gekregen, liggen er kansen. De zachte temperaturen nodigen dan weer uit tot wandelen. Dit zijn onze tips voor het weekend.