Lut Van Peborgh, Toulouse Van Ballaer, Maggy Vleugels en Liesbeth Baetens vormen een viergeslacht. Overgrootmoeder Maggy zag achterkleinkind Toulouse voor het eerst op Moederdag.
Volledig scherm
Lut Van Peborgh, Toulouse Van Ballaer, Maggy Vleugels en Liesbeth Baetens vormen een viergeslacht. Overgrootmoeder Maggy zag achterkleinkind Toulouse voor het eerst op Moederdag. © RV

Nieuw viergeslacht komt voor het eerst samen: “Emotionele, maar mooie Moederdag”

Het werd een bijzondere Moederdag in woonzorgcentrum Sint-Jozef in Kessel. Rusthuisbewoonster Maggy Vleugels (85) kreeg immers voor het eerst haar achterkleinkind Toulouse Van Ballaer (drie maanden oud) te zien. Samen met Lut Van Peborgh (62) en Liesbeth Baetens (34) uit Lier vormen Maggy en Toulouse een viergeslacht.

 1. Horeca-uitbaters in Herenthout niet allemaal even blij met heropening van terrassen op 8 mei: “Nog veel onzekerheden”
  PREMIUM
  Herenthout

  Horeca-uitbaters in Herenthout niet allemaal even blij met heropening van terrassen op 8 mei: “Nog veel onzekerhe­den”

  Een frisse pint, een lekker wijntje of een deugddoend kopje koffie op een terrasje bij één of andere horecazaak. Dromen we daar niet allemaal van? Ja toch, zeker nu bekend gemaakt werd dat de terrassen op 8 mei weer open mogen voor de klanten. We gingen eens luisteren bij 10 horecanten in het Stoetersdorp. Lang niet iedere horeca-uitbater is even blij met de beperkte opening van hun zaak.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den