Het BK Muurke Klop in Nijlen is terug van weggeweest.
Volledig scherm
Het BK Muurke Klop in Nijlen is terug van weggeweest. © Muurke Klop

Na twee jaar stilte is BK Muurke Klop terug, nu ook met jeugdkampioenschap: "Deelnemers komen van steeds verder”

NijlenOp zaterdag 25 en zondag 26 september wordt Nijlen weer overspoeld door de Muurke Klop-gekte. De vzw Muurke Klop organiseert dit jaar al voor de elfde keer het BK Muurke Klop, na twee jaar stilte door de coronacrisis. Dit jaar staat er op zondag voor de eerste keer een jeugdkampioenschap op het programma.

  1. Productiehuis Fabrique Fantastique werkt aan paasfilm en wereldwijd verkochte animatiereeks: “Sinds Ridder Muis staan we echt op de kaart”
    PREMIUM
    Lier

    Productie­huis Fabrique Fantasti­que werkt aan paasfilm en wereldwijd verkochte animatie­reeks: “Sinds Ridder Muis staan we echt op de kaart”

    Productiehuis Fabrique Fantastique uit Lier heeft de wind in de zeilen. Zo is het bedrijf momenteel volop aan het werken aan een kerstspecial rond animatiefiguurtje Ridder Muis, de familiefilm Bim en de al wereldwijd verkochte animatiereeks Interstellar Ella. “We gingen in zeven jaar van vier naar vijftig werknemers. Stilaan wordt ons bedrijfsgebouw zelfs wat te klein”, zegt Tom Van Gestel (36) van Fabrique Fantastique.