Bevel in ’t licht
Volledig scherm
Bevel in ’t licht © Wannes Vansina

Massa wandelaars zakt af naar Bevel in ’t licht: “Wat gaat dat zijn als we onze 100ste verjaardag vieren?”

BevelDuizenden wandelaars hebben zaterdagavond deelgenomen aan Bevel in ’t licht, de vijfjaarlijkse lichtjeswandeling van de lokale afdeling van Ferm.

 1. Rellen in het asielcentrum door slechte leefomstandigheden: “Totaal gebrek aan privacy en comfort”
  PREMIUM
  Berlaar

  Rellen in het asielcen­trum door slechte leefomstan­dig­he­den: “Totaal gebrek aan privacy en comfort”

  Op woensdagavond zijn er in het asielcentrum in Berlaar rellen uitgebroken, waarbij een vijftal bewoners gewond geraakten. De aanleiding van het conflict bleek erg banaal, maar door de spanningen die al langer in het centrum heersen, is er niet veel meer nodig om de vlam te doen ontsteken. De asielzoekers ervaren een serieus gebrek aan comfort en privacy in de legerkazerne: “In een magazijn waar normaal producten gestockeerd worden, worden nu mensen gestockeerd”, zegt burgemeester Walter Horemans (CD&V).
 2. Clamotte Rock lost nieuwe namen: Noordkaap en reünie metalband Sons Of Lioth laten eerste festivaldag knallen
  Herenthout

  Clamotte Rock lost nieuwe namen: Noordkaap en reünie metalband Sons Of Lioth laten eerste festival­dag knallen

  Ter ere van de Week van de Belgische muziek kondigt Clamotte Rock vandaag een nieuwe reeks Belgische bands aan. Zo is Noordkaap er de headliner op vrijdagavond terwijl de heren van Sons Of Lioth na 7 jaar muzikale stilte een reünie-concert spelen. De Kempense metalband doet dat op het festival dat ze meer dan een kwarteeuw geleden mee uit de Herenthoutse weidegrond stampten.
 1. Van Noord-Zuid tot Zensation: 6 privé-sauna’s in de regio Mechelen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van Noord-Zuid tot Zensation: 6 pri­vé-sauna’s in de regio Mechelen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou zes privé-sauna’s op in de regio Mechelen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag.. Van Noord-Zuid in Leest tot Zensation in Heist-op-den-Berg: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!