De eerste "klantjes" werden meteen bijgestaan door de vrijwilligers
Volledig scherm
De eerste "klantjes" werden meteen bijgestaan door de vrijwilligers © Antoon Verbeeck

Kinderfietsen haal je in Nijlen en Berlaar gewoon in de bieb

 1. Coronasteun kostte Berlaar net geen 342.000 euro, spaarpot gemeente bedraagt 9,4 miljoen: “Budget voor activiteiten in 2020 aangesproken om verminderde ontvangsten te compenseren”
  Berlaar

  Coronas­teun kostte Berlaar net geen 342.000 euro, spaarpot gemeente bedraagt 9,4 miljoen: “Budget voor activitei­ten in 2020 aangespro­ken om verminder­de ontvang­sten te compense­ren”

  De jaarrekening 2020 van Berlaar sluit ondanks de impact van Covid-19 af met een positief saldo, een exploitatieoverschot van zo’n 3,4 miljoen euro. De coronasteun kostte de gemeente bijna 342.000 euro, al ontving het lokaal bestuur wel 183.727 euro aan steunsubsidies van de overheden.
 2. Van betoverende fruitgaarden tot kastelenpracht: 6 keer fietsen in de Antwerpse rand
  PREMIUM
  Antwerpen

  Van betoveren­de fruitgaar­den tot kastelen­pracht: 6 keer fietsen in de Antwerpse rand

  Het stralende weer nodigt uit tot een ontspannende fietstocht. Zin om een nieuwe toer te ontdekken? Wij selecteerden zes uitgestippelde themaroutes in de Antwerpse rand die de moeite waard zijn: van abdijen over steenbakkerijen tot fruitgaarden. Ontdek hier waar je samen met vrienden of familie op pad kan gaan in onder andere de buurt van Kalmthout, Brasschaat, Malle, Ranst en Boom. Ontdek hier meer over de mooiste fietsroutes van Vlaanderen.