Vicky De Beule diëtiste, auteur 'Ik lust dat niet'
Volledig scherm
Vicky De Beule diëtiste, auteur 'Ik lust dat niet' © Monica Bommer-Neuner

Is jouw kind een moeilijke eter? Dan is workshop ‘De proeftoren’ iets voor jullie

NijlenWeigert jouw kind om fruit en groenten te proeven? Draait een familiemaaltijd bij jullie vaak uit op discussies? Schrijf je dan zeker samen met je kind in voor de workshop ‘De proeftoren’. Op een speelse manier leren kinderen van 3 tot 7 jaar samen met hun ouders allerlei groenten en fruit proeven.

 1. Kempen kleurt roder en roder: Geel kent meeste besmettingen op twee weken gevolgd door Turnhout, Mol en Hoogstraten
  Kempen

  Kempen kleurt roder en roder: Geel kent meeste besmettin­gen op twee weken gevolgd door Turnhout, Mol en Hoogstra­ten

  De coronacijfers in de Kempen blijven stijgen. Geel kende de voorbije twee weken iets meer dan 1.200 besmettingen waarvan alleen donderdag al 140. Turnhout (921), Mol (895), Hoogstraten (721) en Kasterlee (716) vervolledigen de top 5. De stijging is wel het minst sterk in Turnhout (83 procent ten opzichte van de periode ervoor. Heel wat steden en gemeenten hebben nog voor het overlegcomité beslist om evenementen af te gelasten of af te slanken.
 1. Putte haalt organisatie BK in huis en bevestigt reputatie als wielergemeente: “Groot deel van de investeringskost zullen we kunnen terugverdienen”
  PREMIUM
  Putte

  Putte haalt organisa­tie BK in huis en bevestigt reputatie als wielerge­meen­te: “Groot deel van de investe­rings­kost zullen we kunnen terugver­die­nen”

  De gemeente Putte zal in 2027 het Belgisch kampioenschap wielrennen voor dames en heren elite mogen organiseren. In 2023 is Putte ook gastheer voor het BK voor beloften en elite zonder contract en in 2025 voor de nieuwelingen U17. Putte betaalt 295 000 euro om de kampioenschappen te mogen ontvangen. “Maar er is een groot terugverdieneffect”, maakt het gemeentebestuur zich sterk.