Inge Verswijvel en Nick Horemans toverden het voormalige stationsgebouw om tot feestzaal en coworkingspace.
Volledig scherm
Inge Verswijvel en Nick Horemans toverden het voormalige stationsgebouw om tot feestzaal en coworkingspace. © David Legreve

Het Loket organiseert feestje 'Baarlagaar’ in oud-stationsgebouw

NijlenNog niets gepland op 11 november en zin om de feestzaal van Het Loket te leren kennen? Nick Horemans (44) en Inge Verswijvel (44), eigenaars van de feestzaal, coworkingspace en vergaderruimte, organiseren er op 11 november een afterworkfeestje met foodtruck en dj.

 1. Simone (85) heeft nieuwe eigenaar gevonden voor haar 600 beren: “Ze blijven allemaal samen”
  Zandhoven

  Simone (85) heeft nieuwe eigenaar gevonden voor haar 600 beren: “Ze blijven allemaal samen”

  Het is zover: Simone Schoofs (85) uit Zandhoven heeft een overnemer gevonden voor haar indrukwekkende collectie van meer dan 600 teddyberen. Simone vertelde twee weken geleden in onze krant dat ze een nieuwe thuis zocht voor haar oogappels, omdat ze in haar assistentiewoning geen plaats meer had. Die nieuwe thuis vinden de beren bij Marc Zwaenepoel uit Merksem. “Een groot berenliefhebber, we hebben dit akkoord vanuit ons hart gemaakt”, aldus Simone.
 2. Gerecht stelt deskundige aan om dertiger te onderzoeken na openbare zedenschennis
  Lier

  Gerecht stelt deskundige aan om dertiger te onderzoe­ken na openbare zedenschen­nis

  De rechter in Mechelen heeft een gerechtspsychiater aangesteld om een 33-jarige man uit Nijlen te onderzoeken. De dertiger stond vorige maand terecht voor openbare zedenschennis. Zo werd hij eind maart 2020 opgemerkt door de politie van Lier toen hij zichzelf aan het bevredigen was in de Kanaalstraat. De man gaf de feiten meteen toe. “Dit omwille van de combinatie van het goede weer, mijn liefde voor pornografie en de nood voor sperma te lozen”, klonk het destijds bij de dertiger. Gelet op zijn verklaringen, maar ook omwille van zijn vreemde houding tijdens het verhoor, werd er vorige maand gevraagd om een deskundige aan te stellen. De verdediging verzette zich daar niet tegen. “Hij heeft schizofrenie en krijgt waanbeelden die hem aanzetten tot deze gedragingen te plegen. Dit zijn gedragingen die niet aansluiten aan wie hij is”, repliceerde zijn advocaat. De zaak wordt verder gezet op 28 maart.