God heeft gevoel voor humor: Billie steekt de draak met de nummerplaat van Tom Herregodts.
Volledig scherm
God heeft gevoel voor humor: Billie steekt de draak met de nummerplaat van Tom Herregodts. © David Legreve

God bestaat écht, en hij woont in Bevel

BEVELUit de weg Tom Herregodts, de psychiater uit Beernem die 'God' op zijn nummerplaat liet drukken en dat gisteren in onze krant toonde. In Bevel woont een marktkramer die nog veel straffer is: hij heet met zijn achternaam gewoon echt 'God'. "Als ik ergens een tafeltje reserveer, geloven ze me niet."

  1. Melissa (17) werd door haar liefje onthoofd, zussen spraken met haar moordenaar: “Het is goed dat hij geen gevangenisstraf kreeg”
    PREMIUM

    Melissa (17) werd door haar liefje onthoofd, zussen spraken met haar moordenaar: “Het is goed dat hij geen gevangenis­straf kreeg”

    Veertig jaar zou Melissa Van Loo maandag zijn geworden. Maar het meisje (17) uit Turnhout werd in april 1998 op gruwelijke wijze onthoofd door haar vriendje Sam B. (20). Om zeker te zijn dat hij de duivel uit haar zou verdrijven, probeerde hij nadien haar hersenen door te spoelen. Aanvankelijk huiverden haar zussen bij de gedachte dat de moordenaar geïnterneerd zou worden. Na een ontmoeting met Sam B. zijn ze maar wat blij dat deze beslissing werd genomen. Samen met Janica en Saskia Van Loo blikken we terug op die zwarte dag en de ontmoeting met de moordenaar van hun zus. “Je hebt er niks aan om de rest van je leven te teren op haat.”