God heeft gevoel voor humor: Billie steekt de draak met de nummerplaat van Tom Herregodts.
Volledig scherm
God heeft gevoel voor humor: Billie steekt de draak met de nummerplaat van Tom Herregodts. © David Legreve

God bestaat écht, en hij woont in Bevel

BEVELUit de weg Tom Herregodts, de psychiater uit Beernem die 'God' op zijn nummerplaat liet drukken en dat gisteren in onze krant toonde. In Bevel woont een marktkramer die nog veel straffer is: hij heet met zijn achternaam gewoon echt 'God'. "Als ik ergens een tafeltje reserveer, geloven ze me niet."

 1. Ex-wereldkampioen veldrijden Paul Herygers wordt vandaag 58 jaar: “Zelf nog op de fiets? Dat zal voor na mijn pensioen zijn”
  PREMIUM
  Geel

  Ex-wereldkam­pi­oen veldrijden Paul Herygers wordt vandaag 58 jaar: “Zelf nog op de fiets? Dat zal voor na mijn pensioen zijn”

  Paul Herygers wordt vandaag zondag 58 jaar en staat aan de vooravond van zijn pensioen, al merken we daar tijdens een gesprek bij zijn kachel in de Antwerpse Kempen weinig van. Na zeven (!) omzwervingen in de Kempen lijkt hij eindelijk zijn vaste stek te hebben gevonden in Geel. Een terugblik op het turbulente leven van de wereldkampioen. “Alles wat ik destijds aanraakte, veranderde in goud. Vraag maar eens aan Wout van Aert hoe dat voelt.”
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren