De plechtige opening vond plaats aan het Fort.
Volledig scherm
De plechtige opening vond plaats aan het Fort. © Legreve

Gidsen Fort openen toeristisch seizoen

KESSELDe twintig gidsen van het Fort van Kessel, allemaal vrijwilligers, hebben gisteren samen met burgemeester Paul Verbeeck, de schepenen en een zestig belangstellenden feestelijk het toeristisch seizoen geopend.

 1. Er zijn nog ‘fiere facteurs’ in Vlaanderen: “Als capaciteit ziekenhuizen grens bereikt, heeft men daar alle begrip voor, maar voor de postbode niet”
  PREMIUM
  Nijlen/Hove

  Er zijn nog ‘fiere facteurs’ in Vlaanderen: “Als capaciteit ziekenhui­zen grens bereikt, heeft men daar alle begrip voor, maar voor de postbode niet”

  Het is druk bij Bpost. Héél druk. Er worden de jongste dagen elke dag meer dan een half miljoen pakjes afgeleverd. Door de drukte werd beslist dat Bpost niet meer alle pakjes aan huis zou leveren, al werd op die beslissing ondertussen deels teruggekomen. Klachten over Bpost klonken de laatste week steeds luider en dat heeft wel het een en ander teweeg gebracht bij postbodes over heel Vlaanderen. We gingen daarom op zoek naar een fiere ‘facteur’ die wil praten. Over de werkdruk, over het kortere lontje bij de mensen sinds corona, maar toch over de trots die zij nog elke dag voelen om voor ‘de post’ te mogen werken.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren