De studenten met het systeem van de e-buddy
Volledig scherm
De studenten met het systeem van de e-buddy © rv

E-buddy van Githo genomineerd voor Belfius-award

1 reactie

 • Wesley Kenis

  4 jaar geleden
  En waarom moeten het weeral studenten zijn die zoiets uitvinden??? Waar is de industrie die hier al decennia dik voor word betaald???? Te druk bezig met winst maken met belachelijke uitvindingen of gewoon te dom om eens iets te bedenken dat realistisch is????
 1. Klachten wegens examenvragen in ruil voor naaktfoto's in school in Lier: Antwerps parket opent onderzoek
  Play
  Lier

  Klachten wegens examenvra­gen in ruil voor naaktfo­to's in school in Lier: Antwerps parket opent onderzoek

  De directie van het Sint-Aloysiusinstituut in Lier voert een onderzoek naar seksueel grensoverschrijdend gedrag door een leerkracht. Dat is bevestigd aan onze radiocollega’s van Joe en Q. Verschillende leerlingen van de beroepsopleiding verpleegkunde (HBO5) dienden een klacht in nadat een leerkracht examenvragen zou hebben verstrekt in ruil voor naaktfoto’s. Het Antwerps parket opent een onderzoek.
 2. Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou zes boetieks opgelijst in de regio Mechelen, die jouw bezoekje waard zijn: van L’eef in Mechelen tot Sawadi in Lier.