Sam Dingenen en Daniël Dergent in hun ijssalon in Nijlen.
Volledig scherm
Sam Dingenen en Daniël Dergent in hun ijssalon in Nijlen. © Marc Aerts

Dingenen & Dergent openen tweede ijssalon in Duffel: “Hopelijk zijn de inwoners van Duffel even verlekkerd op ons ijs als de Nijlenaars”

Nijlen/DuffelHet duo Dingenen en Dergent, de vrienden die in januari 2020 een gloednieuw ijssalon openden in Nijlen, zijn klaar voor een nieuwe uitdaging. Vanaf dinsdag 2 maart zullen ze hun versgedraaide ijs niet enkel in Nijlen verkopen, maar ook in de Leopoldstraat 6 in Duffel. “We hopen ook in Duffel een vaste waarde te worden met onze grote bollen artisanaal ijs”, klinkt het bij de eigenaars.

 1. Dertig Lierse gezinnen krijgen bevel om voortuin te ontharden: “Nog maar net verhuisd en al meteen extra kosten”
  PREMIUM
  Lier

  Dertig Lierse gezinnen krijgen bevel om voortuin te ontharden: “Nog maar net verhuisd en al meteen extra kosten”

  Ongeveer dertig Lierse gezinnen hebben onlangs van de stad Lier het bevel gekregen om op korte termijn hun verharde voortuin te ontharden. Het stadsbestuur wil dat klinkers, tegels en kiezels worden vervangen door groenaanplantingen. “Dit klinkt misschien als onsympathieke regelneverij, maar er zijn echt wel goede redenen om de voortuinen te vergroenen”, zegt waarnemend burgemeester Rik Verwaest (N-VA).
 2. Nijlense jeugdbewegingen organiseren ‘Battle of the Strava’s’: “We willen zoveel mogelijk kinderen in beweging zetten”
  Nijlen

  Nijlense jeugdbewe­gin­gen organise­ren ‘Battle of the Strava’s’: “We willen zoveel mogelijk kinderen in beweging zetten”

  Ook de Nijlense jeugdbewegingen houden een ‘paaspauze’, maar om hun leden toch wat te entertainen, organiseren ze een ‘Battle of the Strava’s’. Nog tot en met 18 april kan iedereen wandelen, lopen of fietsen voor een jeugdbeweging naar keuze, de groep met de meeste kilometers wint. “De winnende jeugdbeweging mag zich de sportiefste jeugdbeweging van Nijlen noemen”, klinkt het.
 1. Onhandige tuinman glijdt uit en laat alles vallen
  Play

  Onhandige tuinman glijdt uit en laat alles vallen

 2. Kortsluiting zorgt voor ongewenste lichtshow
  Play

  Kortslui­ting zorgt voor ongewenste lichtshow