NIJLEN Gemeente en provincie lanceren het Buurtpunt.
Volledig scherm
NIJLEN Gemeente en provincie lanceren het Buurtpunt. © David Legreve

Buurtpunt biedt onderdak aan veel meer dan sociale kruidenier alleen

NijlenLeden van de Antwerpse deputatie en het Nijlense gemeentebestuur hebben woensdag het buurtpunt voorgesteld: een multifunctionele ontmoetingsruimte in het chiroheem Elckerlyc. Nijlenaars vinden er vanaf februari of maart uiteenlopende diensten, gaande van een sociale kruidenier over een buurderij en een fietsbieb tot een jobatelier.

 1. Onzekerheid troef bij festivalorganisatoren: “Misschien kan Clamotte Rock als één van de eerste festivals proefdraaien met sneltesten”
  Herenthout

  Onzeker­heid troef bij festivalor­ga­ni­sa­to­ren: “Misschien kan Clamotte Rock als één van de eerste festivals proefdraai­en met sneltesten”

  Festivalorganisatoren leven op hoop nu de vaccinatiecampagne op dreef komt en het overgrote deel van de Vlamingen mogelijk nog voor de zomer gevaccineerd kan worden. Maar komt dat op tijd? “Uiterlijk midden maart valt een beslissing over de zomerfestivals”, zegt Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA). De organisatoren van Clamotte Rock houden de cijfers angstvallig in de gaten. Omdat ze als één van de eerste festivals van het land op de kalender staan, lijkt de kans groot dat sneltesten niet kunnen ontbreken aan de ingang.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen