Archiefbeeld: Ann Verswijvel van PVDA voerde al eens actie over betaalbaar wonen, hier met burgemeester Paul Verbeeck.
Volledig scherm
Archiefbeeld: Ann Verswijvel van PVDA voerde al eens actie over betaalbaar wonen, hier met burgemeester Paul Verbeeck. © Annelin Marien

Burgemeester verbiedt protestactie in Nijlen na dood van Sofie

De Nijlense afdeling van PVDA had op donderdagavond 8 oktober een actie gepland om geweld tegen vrouwen aan te klagen, naar aanleiding van de dood van Sofie V.D.S. Die actie werd door burgemeester Paul Verbeeck (CD&V) verboden: PVDA had geen aanvraag ingediend. 

 1. Kenny Sterckx van Expo-events blijft niet bij de pakken zitten: “Na het succes van de plexischermen ligt het plan klaar om vaccinatiecentra op te bouwen”
  Herenthout/Grobbendonk

  Kenny Sterckx van Ex­po-events blijft niet bij de pakken zitten: “Na het succes van de plexischer­men ligt het plan klaar om vaccinatie­cen­tra op te bouwen”

  Kenny Sterckx uit Herenthout stort zich in een normale, coronavrije wereld met zijn firma Expo-events op de opbouw van allerhande beurzen. Sinds maart vorig jaar werd hij verplicht om het roer om te draaien. Zo werd al gauw overgeschakeld op het maken en verspreiden van plexischermen, met succes, tot over de landsgrenzen. “Ondertussen staan we volledig klaar om te hulp te schieten bij de opbouw en ontwikkeling van de aangekondigde vaccinatiecentra over gans België”, klinkt het.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre