In Bevel werden vrijdag 1.220 bomen geplant.
Volledig scherm
In Bevel werden vrijdag 1.220 bomen geplant. © Marc Aerts

1.220 bomen geplant in Bevel: “Vorm van bewustmaking”

BevelDe leerlingen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar van VBS Kinderpad en VBS de Zandloper staken vrijdag de handen flink uit de mouwen. Ze plantten een nieuw bos in Bevel, op de site van het skatepark ter hoogte van de Kiezelweg. Er werden 1.220 bomen geplant.

 1. Berlaars gemeenteraadslid Wim Kelber is voorstander van vaccineren in eigen gemeente: “Liers vaccinatiecentrum is te duur”
  Berlaar

  Berlaars gemeente­raads­lid Wim Kelber is voorstan­der van vaccineren in eigen gemeente: “Liers vaccinatie­cen­trum is te duur”

  Gemeenteraadslid Wim Kelber wil dat Berlaar in eigen gemeente uitkijkt naar een locatie om vaccinaties uit te voeren. Inwoners van Berlaar moeten voor hun vaccinatie nu pendelen richting het voetbalstadion van Lierse Kempenzonen in Lier. “Niet alleen is de huurprijs van deze locatie zeer hoog, de lijst van nadelen die eraan verbonden zijn is bijna oneindig”, is de kritiek van Kelber.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.