Zwangere Véronique Leysen: "Soms ben ik bang dat ik onze zoon niet zal begrijpen"

2 more months to go with this magical roundness. #pregnant #babybelly
Véronique Leysen (30) raast door het leven, met haar breicollecties en koffiebars. En met een baby op komst wordt het nog hectischer. Voor tv-werk is geen tijd meer. "Ik ben de voorbije jaren een ander mens geworden", vertelt ze in Story.

Voor Véronique Leysen en Thomas Vanderveken is het aftellen naar de geboorte van hun zoontje begonnen. Véronique is uitgerekend voor 10 januari, en ze kan niet wachten tot de negen maanden om zijn.

Het koppel maakt er geen geheim van dat ze een zoon verwachten. Zelf kregen ze dat nieuws op een leuke manier te weten. "We hadden de gynaecoloog gevraagd om het geslacht op een briefje te noteren. Dat heb ik ongeopend doorgegeven aan mijn stiefvader, die patissier is. Hij heeft een taart gemaakt met een blauwe vulling, en die hebben we aangesneden in het bijzijn van heel wat vrienden. Zo ontdekten we het allemaal samen!"

Het koppel had geen voorkeur voor een zoon of een dochter. "Maar soms ben ik wel bang dat ik mijn zoon niet zal begrijpen", vertelt Véronique. "Als hij weent, heeft hij dan pijn? Of wil hij voetballen? (lacht) Thomas had hetzelfde gevoel bij een meisje. Maar dat komt wel goed, zeker?"