De vrouw stopte haar nepbuik vol comuterschips en iPhones.
Volledig scherm
De vrouw stopte haar nepbuik vol comuterschips en iPhones. © RV

‘Zwangere’ Chinese vrouw smokkelt computerchips en iPhones in nepbuik

Een Chinese vrouw heeft gedaan alsof ze zwanger was om in een nepbuik computerchips te smokkelen. Ze werd aangehouden toen ze vanuit Macau wilde terugkeren naar haar eigen land. Ze had 202 chips en negen smartphones verstopt in het neplichaamsdeel.

0 reacties

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. KIJK. Neergeschoten Iraanse demonstrant overleeft gruwel, kan vluchten en vertelt zijn schokkend verhaal

  KIJK. Neergescho­ten Iraanse demon­strant overleeft gruwel, kan vluchten en vertelt zijn schokkend verhaal

  Op een van de schokkendste beelden van het protest tegen het Iraanse regime zie je hoe een betoger van dichtbij werd neergeschoten. Het is Ashkan Morovati, een professionele bokser die op straat kwam voor democratie, vrijheid en gelijkheid. Nadat hij werd opgepakt, sloegen agenten hem “nog honderd keer” met hun wapenstok, waarna ze hem van dichtbij ook nog eens beschoten met een hagelgeweer.
 1. Inbrekers stelen aangepaste fiets van MS-patiënte Karen (46): “Zelfs mijn wandelstok hebben ze meegenomen”
  Leuven
  1

  Inbrekers stelen aangepaste fiets van MS-patiënte Karen (46): “Zelfs mijn wandelstok hebben ze meegenomen”

  Inbrekers hebben afgelopen nacht de aangepaste fiets van Karen (46) uit Kessel-Lo gestolen. Zij kreeg een paar jaar geleden de diagnose van Multiple Sclerose en liet de elektrische bakfiets op maat maken, maar kijkt nu tegen een torenhoge kost aan, als de fiets niet wordt teruggevonden. “Het is enorm vervelend”, doet Karen het relaas van de feiten. Ze vertelt ook hoe hard ze die fiets nodig heeft.