Zuid-Koreaan fietst 16.000 km tot in Liverpool om zijn droomteam te zien spelen, maar vergeet iets cruciaals

Twitter
Junguy Lee is een enorme fan van Liverpool. Zelfs zo groot dat hij er een fietstocht van 235 dagen voor over had om zijn team in het echt te zien. De jonge Zuid-Koreaan moest een tocht afleggen van meer dan 16.093 kilometer om tot Anfield te geraken. Eenmaal aangekomen besefte hij pas wat hij over het hoofd had gezien.

Junguy Lee droomde er al heel zijn leven van om Liverpool eens aan het werk te zien in hun thuisstadion. De Zuid-Koreaan vond er niets beters op dan zijn fiets te pakken en te vertrekken richting Anfield. Na een tocht van 235 dagen, door wel 12 landen, kwam hij aan op maandag 30 januari om de topper van dinsdag tussen Liverpool en Chelsea bij te wonen. Er was wel één detail dat de jonge fietser uit het oog was verloren: door zo lang onderweg te zijn had hij geen tijd gehad om een ticket te bemachtigen voor de wedstrijd. Hierdoor heeft hij de match moeten volgen in een lokale pub.

Liverpool vernam het spijtige voorval en nodigde Lee prompt uit voor de match van 11 februari tegen Tottenham. Bovenop een ticket kreeg Junguy Lee ook nog een rondleiding in het stadion van Mignolet aangeboden.