Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Joel Hoylaerts / Photo News

Zoveel kost een coronatest op deze vier populaire vakantiebestemmingen

Vanaf 1 juli verliep reizen binnen de Europese Unie vlotter dankzij het persoonlijke coronacertificaat. Het certificaat toont of iemand gevaccineerd is, genezen is van corona of een negatieve test in het bezit heeft. Maar sommige vakantiegangers moeten deze zomer in het buitenland een coronatest ondergaan. Een overzicht van wat het testen op Covid-19 kost in vier populaire vakantielanden.

16 reacties

 • J. VAN SCHUERBEECK

  1 jaar geleden
  Op reis gaan wordt nu eenmaal uitgebuit. Velen proberen om met Corona een extra centje te verdienen. Jammer maar zo zit reizen nu eenmaal in mekaar. Diegenen die leven van toerisme proberen de toeristen zoveel mogelijk te pluimen. Ons moeder zij altijd : iedereen is dief in zijn stiel. Het is niet altijd zo maar het gebeurt helaas te veel.
 • william De Ruyck

  1 jaar geleden
  Doe maar verder……Big pharma en hoofdaandeelhouders en Directie en ……,worden er rijker van ! En dat voor 50% zekerheid “geweldig”
 • katinka Stulens

  1 jaar geleden
  Heb pcr test laten afnemen in Spanje en heeft me 200€ gekost.
 • Nino Brodelet

  1 jaar geleden
  Die prijzen voor een test die meer dan 50% foutenmarge heeft!! Blijf er allemaal vlotjes inlopen mensen!
 • kris platteau

  1 jaar geleden
  Gratis elke twee dagen in Oostenrijk. In België is dat blijkbaar moeilijk te organiseren.
 1. The Weeknd speelt thuismatch in Toronto voor 90.000 uitzinnige fans: “Ze zullen me van het podium moeten sleuren”
  Play
  Muziek

  The Weeknd speelt thuismatch in Toronto voor 90.000 uitzinnige fans: “Ze zullen me van het podium moeten sleuren”

  The Weeknd sloot zaterdagnacht zijn ‘After hours till dawn’-tournee af in Toronto. Na uitverkochte optredens in de grootste Amerikaanse stadions was het slot weggelegd voor de thuisstad van de Canadese artiest. In een spectaculair decor vuurde de superster in 100 minuten niet minder dan 29 nummers op 90.000 uitzinnige fans af. Die bejubelden hem vanaf de eerste noten. “I want to do this for the rest of my life”, klonk het. We hopen dat dit een plechtige belofte is, met snel een Europees vervolg.