Zo smokkel je de zon binnen op je werk

Little life hacks voor dat ultieme zomergevoel

Shutterstock
Heb jij een ticket naar de zon, of hoor jij bij de helden die deze zomer de economie rechthouden? In dat laatste geval: tips van Goesting om dat zomergevoel ook naar de Belgische bodem én de werkvloer te halen.

Bloemenweelde

Terwijl je wacht op de bus, kan je maar beter je tijd nuttig spenderen. Door een boeketje veldbloemen te plukken, bijvoorbeeld. Die stal je dan achteraf uit op je bureau voor een kleurrijk en vooral vrolijk uitzicht.

Kos

Voeten bloot

Doe je schoe­nen uit! Niks geeft zo'n bevrijd gevoel als gras onder je voeten. Zorg er dan wel voor dat je hielen en vooral je tenen er tot in de puntjes verzorgd uitzien. Je wil niemands eetlust bederven, toch?
Nagellak van OPI, € 14,25. opi-belgium.be.

OPI

Tropical heat

Trek eens een exotische onderbroek aan. Kwestie van vrolijk uit het toilet te komen. Laat ze maar raden, waar die mysterieuze monkellach vandaan komt!

Tentpret

Na het werk doe jij toch lekker wat je wil! Ideaal dus om eens een tent op te stellen in je eigen tuin - en er misschien een occasioneel vakantievluggertje te beleven.
Tent van Fieldcandy, € 395, via www.fieldcandy.com.

Fieldcandy

Exotische storm

Wie heeft er nu een zwembad nodig als je je hier gratis en voor niks kunt laten natregenen? De verkwikkende douche achteraf doet de rest.

Grillig

Trommel al je vrienden op en hou samen een illegale barbecue in het park. Gebruik genoeg exotische kruiden en sausjes voor een all-in vakantiegevoel!

Gebrieft

Stuur je collega's een postkaart vanuit je woonplaats. Ja, ook jij hebt recht op je plekje op het prikbord!

Kos